Επιχειρηματικά Σχέδια s4b


Alterville

Κώστας Αντωνίου-Παρασκευή Μαυρομμάτη-Ελένη Χατούπη

Παρασκευή Μαυρομμάτη-Κώστας Αντωνίου-Ελένη Χατούπη

Διοργάνωση ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών στην περιοχή της Αιτ/νίας. Ο βασικός σκοπός είναι να προωθήσουν έναν εναλλακτικό τρόπο τουρισμού προσφέροντας στον πελάτη μια πιο άμεση επαφή με τη φύση και τον τρόπο ζωής των ελληνικών χωριών.

Althaia

Αντώνης Ρήνας

Αντώνης Ρήνας

Η δημιουργία ενός ιδιαίτερου πολυχώρου εστίασης, διαμορφωμένου κάθε φορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Angelos Pipinopoulos-Sales expert

Άγγελος Πιπινόπουλος

Πιπινοπουλος

Personal Branding: Χτίσιμο και προώθηση του προφίλ του ως sales expert με σκοπό να βοηθήσει πωλητές νέους και παλιούς να χτίσουν την καριέρα τους, καθώς και εταιρείες να χτίσουν μια ομάδα που θα είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις.

Anp

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Παραγωγή παραφαρμακευτικών φυτικών σκευασμάτων, με ελληνικές πρώτες ύλες, για τη διαχείριση  χρόνιων πληγών, με προοπτική την ελληνική αγορά και την εξαγωγή σε τρίτες χώρες.

Buoy

Εύα Ελένη Παταπατίου

Εύα Ελένη Παταπατίου

Η δημιουργία ενός online brand και e-shop που θα προσφέρει custom και μοναδικά προϊόντα (μπουρνούζια, κουβέρτες, ρούχα, αξεσουάρ) καθώς και υπηρεσίες (events, επικοινωνία).

Eva’s premium collection, Cretan treasures

Ευαγγελία Φραγκιαδάκη

11796268_601345936635751_3697721989158636780_n

Εξαγωγή ελαιολάδου Κρήτης εξαιρετικής ποιότητας  σε premium συσκευασίες.

Fosmonks

Γιώργος Φουρναράκης

Γιώργος Φουρναράκης

Το εγχείρημα αφορά την δημιουργία ενός online πεδίου με θέμα την φωτογραφία και το video, στο οποίο θα μπορούν ερασιτέχνες φωτογράφοι και videoλήπτες να βρουν υπηρεσίες επιδιόρθωσης και βελτίωσης από photo και video editors.

Garli

Γιώργος Τσιγκρής

Photographer: Alkis Moraitis  . Site: http://alkis-moraitis.squarespace.com

Το GARLI (Global Athlete Ranking List) είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για παρακίνηση του κόσμου στην άσκηση και την γυμναστική. Το όραμα του garli είναι η ανάδειξη του παγκόσμιου αθλητή μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία όπου ο καθένας θα μπορεί να λάβει μέρος δωρεάν.

Honeywise

Ελένη Παπαοδυσσέα

Ελένη Παπαοδυσσέα

Η δημιουργία μίας σειράς προïόντων που θα έχουν ως βάση τα παράγωγα της μελισσοκομίας και θα εκμεταλλεύονται την υψηλή θρεπτική τους αξία και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Iartemis

Κων/νος Τυρογιάννης-Βάγια Παναγιωτίδη

13753_601345339969144_7283990054096970467_n

Η δημιουργία κοινωνικού δικτύου ειδικού σκοπού, όπου θα συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται για την ανάδειξη των ιαματικών πηγών στην Ελλάδα, σχετίζονται επαγγελματικά με αυτές ή απλά θέλουν να καταθέσουν την γνώμη τους ή να ενημερωθούν.

Kallidora

Βασιλική Παναγιωτοπούλου

Photographer: Alkis Moraitis  . Site: http://alkis-moraitis.squarespace.com

Η δημιουργία μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας – Kallidora link – που θα συνδέει μικρούς Έλληνες παραγωγούς ιδιαίτερα αξιόλογων αγροτικών προϊόντων με καταστήματα delicatessen στο εξωτερικό. Διευκόλυνση των εξαγωγών για τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις.

Learnea

Ιωάννα Αναστάση

Photographer: Alkis Moraitis  . Site: http://alkis-moraitis.squarespace.com

Η δημιουργία μιας εκπαιδευτικής πλατφόρμας εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας (με μητρική την ελληνική) και παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Le poussette cafe

Κατερίνα Καμπουράκη-Θάλεια Μιχαλινού

Κατερίνα Καμπουράκη-Θάλεια Μιχαλινού

H δημιουργία ενός μοντέρνου καφέ προσανατολισμένου στις ανάγκες των νέων γονιών, στο οποίο θα μπορούν επίσης να βρουν δώρα και χειροποίητα ρούχα για παιδιά, θα γίνονται παιδικά πάρτι και ενημερώσεις από ειδικούς για θέματα που αφορούν το παιδί.

Liaropoulou Natalia-Innovative Legal Services

Ναταλία Λιαροπούλου

11781825_601345403302471_6153575882026928285_n

Εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών/ Επίτευξη συμφωνίας/ Κατάρτιση συμβολαίων για χρήση από τα μέρη, ανταποκρινόμενα στις αληθείς ανάγκες τους, όπως αυτές εξελίσσονται στο χρόνο, με έμφαση στην τήρηση της συμφωνίας.

Moving Image

Ευαγγελία Μητσάκου

11751722_601345859969092_2677545825028938217_n

Η δημιουργία μιας εταιρίας παραγωγής ολιγόλεπτων διαφημιστικών βίντεο για επιχειρήσεις, με στόχο την αποτελεσματική προώθηση και ανάπτυξη τους.

Nostimi Gi

Ευάγγελος Κολαίτης

Ευάγγελος Κολαίτης

Η δημιουργία ενός καταστήματος πώλησης παραδοσιακών – βιολογικών προϊόντων του νομού Κεφαλλονιάς αλλά και από επιλεγμένους νομούς της υπόλοιπης Ελλάδας, καθώς και παραγωγής, συσκευασίας και προώθησης τυροκομικών προϊόντων (συγκεκριμένα παραγωγή αλμυρής μυζήθρας εμπλουτισμένης με φρέσκα βότανα ή μπαχαρικά).

Oppsis

Ελευθερία Λεοντή

Photographer: Alkis Moraitis  . Site: http://alkis-moraitis.squarespace.com

Η “Οψις” handmade leather products αφορά σε χειροποίητα δερμάτινα αξεσουάρ με αφαιρετικό σχεδιασμό και την ιδιαιτερότητα του customization των προϊόντων κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, κυρίως με την χρήση πυρογραφίας.

Petwalk

Κυριάκος Καπότης

Κυριάκος Καπότης

Η Petwalk είναι μια υπηρεσία που παρέχεται μέσω μιας Ιστοσελίδας και εφαρμογής για Smartphones και Tablets και έχει ως σκοπό να φέρνει σε επαφή τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με όλους τους επαγγελματίες που απασχολούνται στον κλάδο, και να παρέχει υπηρεσίες διευκόλυνσης στην καθημερινότητα των κατοικίδιων.

Projectaki

Ειρήνη Ματινοπούλου

Προτζεκτάκι

Το projectaki είναι μια εταιρία με σκοπό την προώθηση χειροποίητων προϊόντων σχεδιασμένων και κατασκευασμένων στην Ελλάδα, τα οποία προσφέρουν ευχάριστες αναμνήσεις στους επισκέπτες της.

Smarthoteling

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος-Αχιλλέας Κωνσταντινίδης

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος-Αχιλλέας Κωνσταντινίδης

Το smarthoteling είναι διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία, όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν σε μια περιοχή της αρεσκείας τους, δηλώνουν τα κριτήρια της διαμονής τους (ημερομηνίες, επιθυμητές παροχές, εύρος τιμών κ.λ.π) και αναμένουν προσφορές από τα ξενοδοχεία. Σκοπός είναι με βάση την αγορά και ζήτηση (της εποχής και της περιοχής) να διαμορφωθούν οι καλύτερες  σχέσεις τιμών – παροχών προς όφελος και των ταξιδιωτών και των ξενοδόχων.

 Sweetheadache

Κλεοπάτρα Περλέγκα-Ιωάννα Κέντρου-Κων/νος Διακογιάννης

Κλεοπάτρα Περλέγκα-Ιωάννα Κέντρου

Η ιδέα τους αφορά το στήσιμο μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία χρησιμοποιεί προσωποποιημένα εργαλεία εκμάθησης που βοηθάνε το χρήστη να βελτιστοποιεί τις δυνατότητες και τις τεχνικές εκπαίδευσης του.

 The Athens Project

Precious Obediah

Precious Obediah

Το Athens Project είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει τους τουρίστες με σημεία διασκέδασης στην Αθήνα. Συγκεκριμένα μέσα από τα tours του Athens Project οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλες πτυχές της Αθήνας.

The Marathon Marbles

Έλενα Αλιφέρη

11781872_601345773302434_6235427086500760354_n

Τουριστικά καταλύματα πολυτελείας στην περιοχή του Μαραθώνα, με οικολογικές προδιαγραφές και προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.

Thread

Άνδρεα Ανδριανάκη

11011070_601345896635755_2648616968202882457_n

Η δημιουργία ενός καταστήματος όπου νέοι σχεδιαστές θα μπορούν να σχεδιάζουν, να ράβουν και παράλληλα να πουλάνε τα ρούχα τους ενώ και η ίδια θα έχει τη δική της ξεχωριστή collection προς πώληση.

Tour on Three

Γιώργος Τσιρόγιαννος

Photographer: Alkis Moraitis  . Site: http://alkis-moraitis.squarespace.com

Το “Τour on Three Athens edition!” είναι μια υπηρεσία που θα προσφέρεται στους επισκέπτες της  Αθήνας κατόπιν επιθυμίας τους, προκειμένου να περιηγηθούν σε σημεία ενδιαφέροντος της πόλης με την χρήση μίας ποδηλατικής εμπειρίας που θα τους προσφέρει ο άρτια καταρτισμένος οδηγός. Η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται με την βοήθεια ενός ειδικά διαμορφωμένου ηλεκτρικού ποδηλάτου με ηλιακή φόρτιση , έτσι ώστε να μεταφέρει τρεις επιβάτες.

Trap

Δημήτρης Μπακάλης

Photographer: Alkis Moraitis  . Site: http://alkis-moraitis.squarespace.com

Η Trap είναι μία νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών και αντιπροσωπειών που δραστηριοποιείται στο κομμάτι της προστασίας της δημόσιας υγιεινής και της περιβαλλοντικής προστασίας. Ο δημιουργός της θέλει να βελτιστοποιήσει τις δυνατότητες του εγχειρήματος του, εντάσσοντας καινοτόμες και  βιώσιμες διαδικασίες.

If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.